ECOSYSTEEM

Complete Oplossing

De ontwikkeling van het Gaming and Gambling ecosysteem is van cruciaal belang om onze visie te vervullen.

Het platform is daarom ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een grote verscheidenheid aan partijen.

Hieronder staan enkele voorbeelden van veelvoorkomende use-cases:

Casual Spelers

Een veilige en boeiende ervaring maakt weddenschappen toegankelijk voor een heel nieuw publiek: de niet-gokkers geïntimideerd door de complexiteit en het gebrek aan vertrouwen van conventionele oplossingen. Van kantoorpools op lokale teams tot sociale wedstrijden, alles is volledig veilig en intuïtief.

High Rollers

Niet veel conventionele oplossingen kunnen het risico lopen om grote weddenschappen te accepteren, waardoor high rollers zich naar illegale operators verplaatsen. Het open source-platform van Gaming and Gambling, dat verschillende tools voor risicobeheer en monitoring omvat, maakt weddenschappen voor high rollers mogelijk.

White Label Klanten

Bedrijven en kansspelexploitanten kunnen hun gokplatform in een mum van tijd opzetten door licentiëring van vernieuwde versies van onze technologie. Onze modulaire technologiearchitectuur stelt ons in staat om kant-en-klare oplossingen en aanvullende diensten aan te bieden tegen lage maatwerkkosten.

Conventionele wedkantoren

Gaming and Gambling is ideaal gepositioneerd om de belangrijkste problemen van traditionele operators op te lossen. Overstappen op onze oplossing levert lagere kosten op (servers, personeel), betere beveiliging, onmiddellijke uitbetalingen en nieuwe inkomstenstromen.

Game- en app-ontwikkelaars

Gaming and Gambling zal geselecteerde games en apps van externe ontwikkelaars integreren. Spelers zullen genieten van meer content, terwijl ontwikkelaars profiteren van wereldwijd publiek en de bijbehorende commissies via ons platform.

Affiliates

Gaming and Gambling zal de acquisitie van spelers door gerenommeerde partners aanmoedigen via een genereuze commissie. Ons geïntegreerd affiliate systeem zorgt voor directe en transparante betalingen.