CONSUMENTENTRENDS

Trends In De Gokindustrie

Geografisch domineerde EMEA (Europa, Midden-Oosten en Azië) de online Igaming-markt, goed voor een totaal marktaandeel van meer dan 60% in 2020.

Enkele belangrijke consumententrends in de online Igaming-industrie zijn:

Vrouwelijke Spelers In Opkomst

Er nemen nu meer vrouwen deel aan Igaming-activiteiten dan ooit tevoren. Er zijn echter nog steeds meer mannen dan vrouwen die online spelen.

 

Interessant om op te merken dat vrouwen langer spelen, maar kleinere weddenschappen plaatsen, Gokken gebruiken om te ontspannen en zichzelf te vermaken in plaats van een strategie te hebben of te spelen om grote bedragen te winnen.

 

De jongste demografische groep spelers gebruikt het vaakst mobiele telefoons en tablets om te gokken als ze niet thuis zijn. De 25-34 demografische groep speelt het meest bij online en mobiele casino's van alle spelers.

Creatie En Betrokkenheid

Consumenten verwachten van een game meer dan een coole ervaring alleen; ze willen betrokken zijn, zelf content maken en dat delen met hun vrienden en de wereld als geheel.

 

Fantasy Sports en eSports geven enthousiastelingen nieuwe mogelijkheden om betrokken te zijn en hun enthousiasme voor hun favoriete merken en spelers te uiten.

 

Gamers krijgen meer zeggenschap in de ontwikkeling van games en invloedrijke ontwikkelaars van gokkasten bundelen hun krachten om op te treden als gameprovider.

Consumenten Vermaken Consumenten

Interactieve vormen van Igaming winnen snel aan populariteit. Met in-game chatfuncties, interactieve gokkasttoernooien, live dealerinteracties en andere nieuwe functies, ontdekken steeds meer spelers en providers het plezier (en de waarde) van multi-channel Igaming.

 

In de nabije toekomst zullen consumenten het tegen elkaar opnemen en zullen de prijzen (mede) gebaseerd zijn op vaardigheden en ervaring.

Spelers Zijn Gek Op Esports

Hoewel eSports momenteel minder dan 5 procent van de totale gamingmarkt vertegenwoordigt, toont een door Deloitte uitgevoerd onderzoek aan dat professionele gaming-evenementen aan populariteit winnen.

 

Onder gamers kijkt of bezoekt 40 procent minstens één keer per week eSports-evenementen en -games. En 25 procent van deze gamers besteedt hier meer dan vier uur per week aan.